Styling jaren-30 huis

Een super leuke uitdaging.
Voor deze bewoners heb ik aan de hand van de bestaande inrichting een interieur plan gemaakt zodat er harmonie is ontstaan tussen het nieuwe huis, bestaande inrichting en de gekozen kleuren voor verf en behang.


Interieurvoorstel

Ik ben gevraagd om te helpen met stylen in het nieuwe huis. Om een idee te krijgen ben ik eerst op bezoek geweest in het oude huis, waar mijn klanten 35 jaar gewoond hebben, om een idee van de inrichting en stijl te krijgen. Daarna het nieuwe huis bezocht en aan de hand van de wensen van de klant een presentatie gemaakt.

De uitdaging was om met het bestaande interieur een mooie eenheid te creëren in het  mooie jaren-30 huis.


Wanden behangen

Behangen is weer helemaal trendy en ik hou ervan. Je kunt in een handomdraai een bepaalde sfeer creëren.

Bij dit project moest het behang passen bij de geverfde vloer en bij de retro nachtkastjes en dressoir. Hoe tof is dit geworden. 

Verder heb ik in de hal gebruik gemaakt van oosterbehang in tropische sferen. Leuk omdat de bewoners Indische roots hebben. 

Wanden schilderen

Voor de wanden in de woonkamer en hal heb ik 1 lichte basiskleur gekozen.

Op de foto hierboven zie je het verschil met "gewoon wit" en de gekozen kleur, die door de lichtinval verschillende tinten laat zien.

Verder heb ik in de woonkamer gekozen voor 1 accentkleur. Deze heb ik op 2 wanden toegepast in de vorm van 1 wand verf en 1 wand behang.